Om Oss

FRU JENNY´s Hantverk & Skafferi drivs av mig Jenny med en glädje och nyfikenhet samt en smula galenskap.                                                       Jag startade företaget 2014 med en enda biscottisort och en marmeladsmak, som sedan dess har utökats med fler smaker på både bakverk och marmelader.

Tanken bakom detta var helt enkelt att jag gillar att baka. Idag ger det mig även glädjen att kunna följa hela kedjan, allt från att omsorgsfullt välja råvaror till att lägga ner biscottin fint i påsen, eller hälla den nykokta marmeladen i sin burk och stolt leverera mitt hantverk.

Mitt småskaliga produktionskök ligger mitt i natursköna Sorunda, strax utanför Nynäshamn. Råvarorna kommer i stor utsträckning från närområdet och förädlas på ett hantverksmässigt sätt i mindre satser för att behålla den goda naturliga smaken. Så klart är det inga konserveringsmedel eller smakförstärkare tillsatta. Allt görs för hand och oftast på beställning. Det tar tid, men jag anser att det ska få ta tid eftersom det är då smakerna verkligen får komma fram.

Kvalitet, smak, och engagemang är mitt motto och jag älskar att göra min kund glad och nöjd. Det kan innebära att baka favoritsmaken, krydda lite extra eller vara supersnabb med en leverans.

I sortimentet finns förutom de underbart goda och möra biscottiskorporna smaksatta med bland annat kryddor och bär, även mumsiga marmelader kokade på frukt och grönt som rabarber, päron, hjortron och hallon.

Jag älskar mitt jobb och förhoppningen är att även du uppskattar mina biscottiskorpor och marmelader från natursköna Sorunda.                 

Smuliga hälsningar Jenny